A játék leírása

Szereted és igényled a logikus gondolkodást?


Próbáld ki új játékunkat, a Brainy Shapes-t!

A játék leírásában minden benned felmerült kérdésre választ kaphatsz.

Fusd át, hogy fejlesztheted játékosan a memóriád, a problémamegoldó képességed, a kombinációs, ill. szín- és alakfelismerési készséged!

Bevezetés

Ahogy sokunk, biztosan Te is bajlódtál már azzal, hogy elfelejtettél dolgokat. Rendkívül bosszantó tud lenni, ha nem találod a letett kulcsot, nem emlékszel jeles dátumokra, vagy hogy kihúztad-e a vasalót.

Hogyan tehetnéd hatékonyabbá emlékezőtehetségedet?
Fejleszd, méghozzá intenzíven!

Alapos előzetes felméréseket követően fejlesztettünk ki a Brainy Shapes logikai játékot, amelynek elsődleges célja agyad használatának fokozása, memóriád, koncentráló és problémamegoldó képességeid fejlesztése.
Célunk vele, hogy miközben játszol, amellett, hogy szórakoztató legyen számodra, játékosan fejlessze is a különböző logikai képességeidet!

Pontosan tudjuk, hogy időt és energiát kell szánnod arra, hogy fejleszd magad és jó eredményeket érj el.
Ezt a folyamatot szeretnénk megkönnyíteni és ösztönözni Téged azzal, hogy kihirdetünk egy nyereményjátékot is, ahol a komoly teljesítmények ahhoz mérhető komoly díjazással járnak!

Válassz ki magadban egy, vagy akár több címet is és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy teljesítsd a játékban megszerzésük feltételeit!

Milyen képességeidet fejleszti a játék?

Mutasd meg másoknak, hogy milyen logikai erővel rendelkezel - oszd meg legjobb eredményeid, töltsd fel őket az online eredménylistába!

Miről is van szó?

A Brainy Shapes egy pályákból álló, alakzat kirakó játék.
Ahogy haladsz előre a játékmenetben, egyre nehezebb és összetettebb feladványokat kell megoldanod.
Az egyes pályákon az elsődleges feladatod az, hogy kirakd az előre meghatározott alakzatokat. Az alakzatoknak számos típusa van és színüket, formájukat, sorrendjüket is számításba kell venned a pályák sikeres teljesítéséhez.

A logikai képességek fejlesztésének játéka

Szereted és igényled a logikus gondolkodást? Igazán próbára akarod tenni a logikai képességeidet? Minden feladatnak teljes erőbedobással állnál neki? Nem riadsz vissza az összetett feladványoktól sem? Kíváncsi vagy, meddig jutnál el?

Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolnál, akkor a Brainy Shapes a Te játékod!

A segítő rendszer

A pályák teljesítése során ügyes játékmenetednek köszönhetően segítőket szerezhetsz. Ha vannak segítőid, nem leszel egyedül: sokszor kisegíthetnek szorult helyzetekből, nehéz játékállásokból, illetve megkönnyítheted velük a pályák alakzatainak kirakását.

A segítők felülről és balról-jobbra: Ásó, Csillag, Eltolás, Színcsere, Kuka, Alakzat kereső, Bomba, Keverő, Félkész alakzat kereső, Színáthelyező.

Használatuk egyszerű, gyorsan begyakorolhatóak, de ne pazarold el őket, csak szükség esetén használj fel segítőt!

A segítő készleten kívül még van egy speciális segítő: ez az ingyen segítő:

Az ingyen segítő, a játék egyik legfontosabb eszköze

Az ingyen segítők számos helyen felhasználhatóak a játék folyamán: elkerülheted a segítők használatáért járó pontszám levonásokat, megkönnyítik a bónuszjátékok teljesítését, illetve szükségesek az alakzat kiváltás funkcióhoz is.

Nem engedheted meg magadnak, hogy kifogyj az ingyen segítőkből!

Bónuszjátékok

A játékmenet során az egyes pályák végén az ügyességedtől és a teljesített pályák minőségétől függően különféle bónuszjátékokkal is játszhatsz.
Mindegyik bónuszjáték más-más területét fejleszti képességeidnek. Oldd fel őket, játssz velük és teljesítsd sikeresen mindet!

A bónuszjátékok balról-jobbra: Alakzat Kirakó, Memória, Párkereső, Alakzat Kereső, Elem Átugráló.

A bónuszjátékokról teljes részletességgel olvashatsz a letöltött játék Információk menüpontjában.
Könnyen érthetőek és egyszerűen játszhatóak: próbáld ki őket és törekedj mindig a lehető legjobb teljesítésükre!

Teljesítés jelzők

A játékban számos teljesítés jelző van - ezek olyan feladatok, amelyek a játékmenet során teljesíthetőek.

A teljesítés jelzők teljesítésére való fókuszálás nagyfokú koncentrációt és logikus, összetett gondolkodást igényel. A nagy számban teljesített jelzők pontosan mutatják az egyszerre több feladatra is eredményesen teljesítő és kiváló problémamegoldó logikai képességeid magas színvonalát!

Példa a teljesítés jelzőkre

Törekedj arra, hogy a lehető legtöbbet teljesítsd, még akkor is, ha egyik-másik már csak nagyon nehezen elérhető!

Kártyák

A játékban kártyák is szerezhetőek. A kártyák képviselik a játék legmagasabb szintjét a különböző játékmeneti kategóriákban. Mindegyik kártya megszerzése más és más logikát kíván meg tőled, ugyanis a kártyákhoz kapcsolódó feltételek sajátos játékmenetet igényelnek.
Közös jellemzőjük, hogy teljesítéseik érdekében minden megszerzett, rendelkezésedre álló eszközt jól időzítve és logikusan kell felhasználnod. Minden egyes megszerzett kártya pontos visszajelzés magas színvonalú logikai képességeid céltudatos és eredményes használatára!

A kártyáknak két fajtájuk van: alapkártyák és különleges kártyák.

1
1
1

Példa az alapkártyákra

A 4 különleges kártya

Az alapkártyákat az aktuális játékmeneted során gyűjtheted, a különleges kártyákat pedig kizárólag a kártyákon feltüntetett különleges teljesítésekért kaphatsz meg!

Smiley arcok

Eredményeid minden egyes teljesített pályájához hozzárendelünk egy-egy smiley-arc képet, ezek a pályák időbeni teljesítésének minőségét mutatják.
Minél több hátralévő időd marad egy pálya teljesítésekor, annál mosolygósabb arc lesz érte a jutalmad!

Teljesítsd gyorsan a pályákat - szerezz minél több mosolygós arcot!

Gyűjts minél több előkelő mosolygós arcot, mert amellett, hogy a játék eredménylistájában nagyon jól mutatnak, pontosan érzékeltetik gyors észjárásod és kombinációs, ill. alakfelismerési képességeid magas színvonalát!

Előny érmék

Az előny érmék olyan eszközök, amelyek segítségével megkönnyítheted a játékmenetedet, illetve az érméket logikusan felhasználva jobb eredményeket érhetsz el!

Érj el jobb eredményeket előny érmék segítségével!

Ha az előregisztrálási időszakban előregisztrálsz, máris kapsz 3 előny érmét, illetve ha megvásárolod a játékot, további 2 előny érme a jutalmad!

Ha lekésed az előregisztrálási időszakot, vagy több érmére van szükséged, vásárlással is lehetőséged van előny érméket begyűjteni.

Rendelkezésre álló előny érméidet 3 különböző módon használhatod fel:

Segítők: ha előny érméidet segítők megszerzésére használod fel, akkor a következőket kapod minden egyes felhasznált érméért:
+ 1 ingyen segítő és + 3 segítő (a segítő listában felülről-lefelé haladva a legalacsonyabb darabszámú segítőkhöz kapsz egyet-egyet);
+ 1 szorzatszám;
+ pontszám, melynek értéke: 5 * (1 + (aktuális szorzatszám / 100)) * az aktuális pálya száma!

(például minden egyes, segítőre felhasznált előny érméért kapott pontszám a következőképpen alakul:
- az 1. pályán, 0%-os szorzatszám értéknél: 5 pont;
- a 20. pályán (a bevezető pályák végén), 200%-os szorzatszám értéknél: 300 pont;
- az 50. pályán (a játék végén), 850%-os szorzatszám értéknél: 2375 pont!).

Látható, hogy minél később használod fel előny érméidet, annál több pontot érnek!
Az érmék jól időzített felhasználása komoly szerzett + pontszámot jelent, ami jelentősen átformálhatja az online eredménylista sorrendjét!
Segítségükkel a Te ereményeid is feljebb kerülhetnek! Cél az 1. hely!

Kártyák: Megteheted, hogy előny érméidet kártyák feloldására használod fel.
Minden feloldásra váró kártya mellett látsz egy pontszámot, ami azt mutatja, hogy mennyi érmével lehet feloldani.
Viszont mérlegelned kell! Csak azoknak a kártyáknak a feloldására használd fel az előny érméidet, amelyeket az aktuális játékmeneted során már nem tudsz sehogyan másképpen feloldani!

Teljesítések: előny érméidet teljesítések feloldására is használhatod.
A kártyákhoz hasonlóan, minden feloldásra váró teljesítés mellett fel van tüntetve egy pontszám, ami azt mutatja, hogy mennyi érmével lehet feloldani.
Gondold át, hogy melyek azok a tejesítések, amelyek aktuális játékmeneted során a legnehezebben elérhetőek és csak azok feloldására használd fel értékes előny érméidet!

Bónuszjáték kiváltás: Nehéz bónuszjátékok kiváltása? Előny érméidet erre is használhatod!
Amikor elindítasz egy bónuszjátékot, lehetőséged van arra, hogy 3 előny érmével kiváltsd, ha nem sikerül sehogy a teljesítése, vagy már nem akarsz több ingyen segítőt felhasználni hozzá.
Azonban figyelj arra, hogy csak addig válthatsz ki futó bónuszjátékot, amíg az folyamatban van, tehát nincs még sikeresen/sikertelenül teljesített státuszban!

A megvásárolt játék, vagy az előny érmék frissítése a játékban

A játékba való belépéskor, illetve új játék kezdetekor a megjelenő "Adatok bekérése" ablakban a felhasználói jelszavad beírása után automatikusan frissülnek az időközben módosult, játékkal kapcsolatos adataid (ilyen adat a játék állapota - ha megvetted a játékot, akkor DEMO-ból teljes verzió lesz; illetve a felhasználható előny érméid száma).
Előfordulhat, hogy aktív játékmenetben vagy és új játék kezdése nélkül szeretnéd frissíteni ezeket az adataidat. Ezt a következőképpen teheted meg:
A játék főablakának jobb felső részén találod az Idő panelt. Ennek bal oldalán találsz egy kis előny érme képet.
Erre a képre kattintva az "Előny érmék szétosztása" ablakba jutsz át. Ennek jobb felső részén látsz egy "Frissítés" gombot.
Ennek a gombnak segítségével jutsz be a már ismerős "Adatok bekérése" ablakba, ahol a felhasználói jelszavad beírása után aktualizálódik a játék állapota, illetve a felhasználható előny érméid száma.

Eredménylista

Büszke vagy elért eredményeidre? Töltsd fel őket az online eredménylistába!
Részletes kimutatás készül minden eredményedről, így a játékban is elérhető online eredménylistában bárki megnézheti, hogyan teljesítettél, miként stratégiáztál, mennyire aknáztad ki a játékban megszerzett eszközeidet!


Fejleszd játékosan a képességeidet!
Hozd a legjobb formádat!
Oldd meg az összes feladványt!
Előzz meg mindenkit és legyél Te a legjobb!


Legyél Te az első!

Top